Hamiltoni on saatnud maksuteemalised süüdistused alates hetkest, mil ta kolis Inglismaalt Stevenage`st nn Euroopa maksuparadiisidesse Genfi ja Monacosse.

"Inimesed ei mõista, et ma maksan ka Inglismaal makse, kuid ma ei teeni kogu oma tulu siin. Ma võistlen hooaja jooksul 19 erinevas riigis ning teenin raha 20 erinevas kohas ja maksan ka makse erinevates riikides. Kuid ma maksan ka Inglismaal suure summa. Ma panustan meie riiki ja mitte ainult maksude kaudu. Ma hoian ka meie meeskonda töös, mis pakub tööd 1000 inimesele" vastas Hamilton kaasmaalaste kriitikale.

29-aastase Hamiltoni varanduse väärtust hinnatakse 68 miljoni naelsterlingi ehk 82 miljoni euro suuruseks.

Vormelikuulsus lisas, et peab ennast uhkeks inglaseks, kuigi paljudele see ei meeldi. "Inimesed virisevad ja ütlevad, et "ta ei ela meie maal, kuid lehvitab õnnelikult meie lippu". Pole ju tähtsust, kus ma elan, ma olen siin sündinud!" selgitas Hamilton.

Küsimusele, kas ta kavatseb oma sõbratari Nicole Scherzingeriga lähiajal abielluda, vastas värske maailmameister: "Meie suhted on head, kuid ma ei arva, et me oleksime kunagi abiellumist arutanud."