Algselt pidi koosolek toimuma eelmisel neljapäeval, kuid see lükati edasi, sest Mercedese boss Toto Wolff sattus jalgrattaõnnetusse ja pidi külastama arsti. Koosolekul ei saanud osaleda ka Force India esindaja Vijay Mallya, kes käib kodumaal Indias maksupettuse süüdistuse tõttu kohtu vahet.

Ka vormelisarja juhi Bernie Ecclestone`i jaoks eelmise nädala koosoleku aeg ei sobinud, sest tema oli sel ajal Müncheni kohtus, et sõlmida 100 miljoni dollari suurust kokkuleppesummat, mis vabastaks ta altkäemaksu andmise süüdistustest.

Vormelijuhtide nn populaarsuse töögrupp, kuhu kuuluvad ka Marco Mattiacci, Christian Horner ja Flavio Briatore, pidi uuesti kokku tulema sel laupäeval.

Nüüd teatas aga Saksamaa väljaanne Auto Motor und Sport, et ka laupäevane koosolek on määramata ajaks edasi lükatud, sest bossid on siirdunud suvepuhkusele. Näiteks Red Bulli meeskonna juht Christian Horner puhkab Itaalias koos endise Spice Girlsi laulja Geri Halliwelliga ja ei kavatse oma puhkuse ajast töökoosolekule sõita.

"Vormelibossid tahavad uue koosoleku korraldada kas nädal enne Spa võistlust või nädalal, mis jääb Spa ja Monza etappide vahele. Vormel-ühel on kindlasti populaarsusega probleeme, kuid ühte võib küll öelda - võidusõidud ei ole kindlasti igavad," kirjutas Auto Motor und Sport korrespondent Michael Schmidt.

Vormel-1 sari jätkub 24. augustil Belgia etapiga.