Vahetult enne Saksamaal Nürburgringil toimunud etappi oli Stroll andnud negatiivse koroonaproovi. Laupäeva hommikul tundis 21-aastane sõitja end kehvasti ning ta otsustas igaks juhuks võistlemisest loobuda. Mehe asemele palkas Racing Point sõitma kogenud Nico Hülkenbergi, kes istus kvalifikatsioonis masina rooli ilma ühegi ettevalmistuseta. Kvalifikatsioonis napilt viimaseks jäänud sakslane tõi pühapäevasel võidusõidul juba kaheksanda koha.

Nüüd teatas Stroll, et pärast GP-d tuvastati tal ikkagi koroonaviirus. "Nürburgringile saabusin pärast negatiivset testi. Laupäeva hommikul tundsin aga end halvasti ning isoleerisin ennast teistest. Pühapäeval andsin koroonatesti, mis osutus positiivseks."

Stroll lisas, et on nüüdseks koroonaviirusest paranenud ja tunneb end hästi. Sel pühapäeval toimuvast Portugali GP-st saab Racing Pointi sõitja juba osa võtta.

Stroll on teine F1-sõitja pärast tiimikaaslast Sergio Perezit, kes koroonaviirusesse nakatunud. Mehhiklane pidi suvel seetõttu vahele jätma kaks etappi. Sarnaselt Strollile asendas ka teda Hülkenberg.