Endise Williamsi sõitja arvates paljastas Hamilton hooaja kolmel viimasel etapil, mille võitis tema tiimiaaslane Nico Rosberg, oma halva iseloomu.

"Vahest muutis MM-tiitli kaotus Lewisele Rosbergi psühholoogiliselt. Igatahes ta näitas pärast seda tõelist tapjainstinkti. Lewis seevastu käitus väga halvasti ja näitas oma halba iseloomu," rääkis Villeneuve Saksa väljaandele Motorsport-Magazin.

"Ta (Hamilton) näitas, et ei suuda olla alandlik. Ta võitis kolmanda MM-tiitli, kuid ei suutnud olla õnnelik, käitus nagu ärahellitatud laps, kes on mänguasjast ilma jäetud. Ta ei käitunud suurele tšempionile kohaselt," kritiseeris Villeneuve.

Hamiltoni ründasid hiljuti ka endised Briti F1 sõitjad Martin Brundle ja Derek Warwick, kelle arvates oli kohatu, et maailmameister ei osalenud Londonis toimunud auhinnagalal ning vaatas selle asemel Kanadas NBA korvpallimängu.

"Hamiltonil oleks kulunud vaid 20 minutit, et galal osalenud noori sõitjaid innustada ja motiveerida. See on kirjutamata kohustus," kirjutas Sky vormelikommentaator Brundle Twitteris. Temaga nõustus Warwick, kes vastas: "100% nõus, sõber. Olen väga pettunud ja kaotasin tema (Hamiltoni) suhtes suure koguse austust."