Lisaks Bahreinis virutaalselt kihutanud Lando Norrisele (McLaren) ja Nicholas Latifile (Williams) võtavad arvutimängurooli seekord kätte ka Charles Leclerc (Ferrari), Alexander Albon (Red Bull) ja George Russell (Williams).

Praeguste vormelistaaride kõrval võtab Bahreini GP-st osa ka endine F1 piloot ja praegune Sky Sportsi ekspertkommentaator Johnny Herbert ning Inglise kriketiäss Ben Stokes. Nimekiri peaks veel oluliselt täienema.

Kui maailmas koroonakriisi praegu poleks, kihutaksid F1 masinad sel nädalavahetusel esmakordselt Vietnamis Hanoi tänavaringrajal. Selle asemel pannakse sõitjate oskused proovile kõigile juba tuttaval Melbourne'i Albert Parki rajal. Seda ka põhjusel, et F1 2019 arvutimängus Vietnami rada veel polegi. Põnevuse tekitamiseks on kõik masinad võrdsed ning standardsete seadetega.

Virtuaalset Austraalia GP-d on võimalik otsepildis jälgida vormel 1 Youtube'i ja Facebooki kanalites. Lühikesele kvalifikatsiooniperioodile järgneb 28-ringiline põhisõit. Üritus algab pühapäeval Eesti aja järgi kell 22.00.