“Tänane sõit oli väga karm. Mul oli hea start, aga siis ei suutnud ma käike ülespoole vahetada ning kaotasin kogu oma stardiga saadud edu. Seejärel astusin ma liiga tugevalt pidurile, mis lukustas mu esirattad ja ma ei saanud keerata. Olivier keeras kurvi ja minul polnud muud midagi teha, kui talle küljepealt otsa sõita. See lõpetas tema sõidu. Selliseid asju juhtub stardis, aga loomulikult ei ole see Olivierile, ega meeskonnale kasulik ja seetõttu on mul väga kahju. Pärast kokkupõrget tuli lihtsalt lõpuni võidelda, kuna masin sai veidi kannatada. Nagu tavaliselt läks meil sõidus palju paremini, kui kvalifikatsioonis. Kui meil oleks õnnestunud kvalifitseeruda sinna, kus me etapil sõitsime, oleks võinud tulemus parem olla.”

Olivier Panis oli väga pettunud ning lahkus ringrajalt koheselt peale juhtumit. “Mis ma saan õelda? Väga kahju on. Meie auto on sõidu ajal alati väga hea, aga täna ei saanud ma midagi saavutada, sest mu sõit jäi väga lühikeseks. juhtum oli võidusõidu intsident ja ma arvan, et me üritame seda unustada ning minna edasi järgmisele sõidule Hockenheimi.”

Meeskonna juht Craig Pollock: ” Meil oli kahetsusväärne juhtum, kus Jacques ja Olivier kokku põrkasid. Mul on väga kahju Olivierist ja tema meeskonnast, sest ta tundis ennast täna hommikul autos väga hästi. Ma ei kahtle, et Olivier ja Jacques teevad asja omavahel selgeks ning keskenduvad nüüd Saksamaa GP-le.”.