Vormeliässad on käsipidi kokku läinud ka varem.

Nelson Piquet vs Eliseo Salazar (1982. aasta Saksamaa GP)

Vormel-1 ajaloo üks tulisemaid käsivõitlusi leidis aset Piquet' ja Salazari vahel. Piquet lõi Salazari nii käte kui ka jalgadega. Brasiillasele sõideti tagant otsa ning kokkupõrke järel lasi ta konkurendi peal kogu viha välja. Lõpuks pidid sekkuma rajajulgestajad.

Ayrton Senna vs Eddie Irvine (1993. aasta Jaapani GP)

Ayrton Sennaga ei tasunud kunagi jamada. Senna võitis 1993. aastal Jaapani GP, kuid võistlusjärgsel pressikonverentsil oli ta Irvine'i peale tulivihane. “Sa ei oska võidu sõita. Sa sõidad nagu kuradi idioot,“ teatas Senna.

Pärast pressikonverentsi tormas ta Jordani boksi, kus ta saatis rusikahoobiga Irvine'i põrandale. Juhtum toimus suletud uste taga. Senna sai kahe sõidu pikkuse võistluskeelu, kuid hiljem ei soovinud keegi enam Sennaga jamada.

Michael Schumacher vs David Coulthard (1998. aasta Belgia GP)

Vihmastes oludes sõites põrkasid mehed omavahel kokku ning Schumacheri vormel jäi ilma esimesest rattast. Enne seda oli sakslane kulgemas üsnagi rutiinse võidu suunas.

Boksi tagasi jõudes tormas Schumachr McLareni meeskonna alasse ning tahtis Coulthardiga arveid klaarida. Vihase sõnasõja jooksul teatas Schumacher, et britt soovis teda tappa.

Giancarlo Fisichella vs Jacques Villeneuve (2006. aasta Euroopa GP)

Fisichella oli tulivihane, kui ta jäi kvalifikatsiooni esikümnest välja, kuna kanadalane blokeeris tema tee. Fisichella läks seejärel Sauberi boksi asju selgitama. Villeneuve jäi vargsi aga enda vormelisse istuma ning nii jäi vähemalt kaklus ära.