Teisele poodiumikohale platseerus McLareni piloot Jenson Button. Tema järel finišeerus tiimikaaslane Lewis Hamilton. Rosbergi edu finišijoonel oli 20,6 sekundit. Hamilton kaotas 26 sekundit.

Red Bulli Mark Webber sai tiimikaaslasest Sebastian Vettelist mööda viimasel ringil. Vettel tegi sarnaselt Rosbergiga vaid kaks boksipeatust ning kaotas seetõttu viimastel ringidel kaks kohta. Kahekordne maailmameister alustas sõitu aga alles 11. positsioonilt.

Michael Schumacheri jaoks lõppes sõit juba esimese boksipeatuse järel, kui üks mehaanikutest masinal tagumist rehvi kinnitada ei suutnud. Vanameister oli sunnitud teiselt positsioonilt katkestama.

Sarnaselt Vettelile kasutas kahe boksipeatuse taktikat ka Kimi Räikkönen (Lotus), kuid eksmaailmameistri masin ei pidanud nii hästi vastu ning soomlane pidi leppima alles 14. kohaga.

Teisel stardirealt alustavad võistlust Kamui Kobayashi (Sauber-Ferrari) ning Kimi Räikkönen (Lotus), neile järgnevad Jenson Button (McLaren), Mark Webber (Red Bull), kvalifikatsioonis teise koha saanud Lewis Hamilton (McLaren - autol vahetati käigukast, mis tõi karistuse), Sergio Perez (Sauber-Ferrari), Fernando Alonso (Ferrari), Romain Grosjean (Lotus) ning kahekordne maailmameister Sebastian Vettel (Red Bull) läheb rajale 11. positsioonilt.