Rosberg sai hea stardi ning tsementeeris oma edu võistluse esimese kolmandikuga, kasvatades vahe jälitajate ees ligi 20-sekundiliseks. Vettel alustas sõitu kolmandalt kohalt ja möödus tiimi korraldusel 28. ringil Kimi Räikkönenist (Ferrari), kelle autol oli väiksem tehniline rike.

Räikkönen sai sõidu algfaasis ka kohtunikelt viiesekundilise karistuse, mis tulnuks tal ära kanda kas boksis või hiljem finišiprotokollis. Finiši lähenedes jõudis talle järele Perez, kes mööduski soomlasest eelviimasel ringil. Kuna Räikkönen boksis karistust ei kandnud, poleks tal ka olnud mõtet enam Perezile kontrarünnakut tegema minna.

Perezi poodiumikoht oli seda võimsam, et ta pidi kvalifikatsiooni teise koha loovutama treeningute järel käigukasti vahetamise tõttu ja alustama seitsmendalt positsioonilt.

Räikkönen lõpetas neljandana, Lewis Hamilton (Mercedes) tõusis kümnendalt stardikohalt viiendaks, teine soomlane Valtteri Bottas (Williams) lõpetas kuuendana. Punktikohtadele mahtusid veel Daniel Ricciardo (Red Bull), Max Verstappen (Red Bull), Nico Hülkenberg (Force India) ja Felipe Massa.

Vormel-1 sari jätkub kahe nädala pärast (1.-3. juuli) Austrias Red Bull ringrajal.

MM-sarja üldarvestus:

1. Rosberg 141 punkti
2. Hamilton 117
3. Vettel 96
4. Räikkönen 81
5. Ricciardo 78
6. Verstappen 54

Konstruktorite karikas:

1. Mercedes 258
2. Ferrari 177
3. Red Bull 140
4. Williams 90
5. Force India 59
6. Toro Rosso 32