Eurosport on koostanud tüli valguses edetabeli kümne suurima vastasseisu kohta sarja ajaloos ning Vettel ja Webber pälvivad järjestuses "hõbedase" teise positsiooni.

1. Alain Prost ja Ayrton Senna
Vormel-1 ikoonilisim vastasseis. Mehed sõitsid koos McLarenis. Tüli tipphetk toimus 1989. aasta San Marino etapil, mil Senna otsustas sarnaselt Vettelile ignoreerida tiimikorraldusi ja võttis Prosti ees esikoha. Samal hooajal sõitsid mehed üksteise masinad Suzuka ringrajal tükkideks, mis andis lõppkokkuvõttes tiitlivõidu prantslasele. Aasta hiljem maksis Senna kätte, ajades rajalt välja siis juba Ferrarisse siirdunud Prosti ning teenides seeläbi tiitli.

2. Mark Webber ja Sebastian Vettel

3. Nigel Mansell ja Nelson Piquet
Williamsi tiimikaaslased ei sallinud teineteist üldse ning Eurospordi arvates jäid mõlemad rivaalitsemise tõttu ilma 1986. aasta meistritiitlist, saades Prosti järel vastavalt teise ja kolmanda koha.

4. Jochen Mass ja James Hunt
1977. aastal sai Hunt Massi peale väga pahaseks, kui too ei lubanud Kanada GP-l teda mööda. Mehed läksid ka kättpidi kokku. Hunt sai 2000 dollarit trahvi ründamise eest ning veel lisaks 750 dollarit ohtlikult boksi kõndimise tõttu.

5. Mario Andretti ja Carlos Reutemann
Üks esimesi tiimisiseseid vastasseise, mis lõppes Reutemanni lahkumisega Lotusest Williamsisse hooaja lõpus.

6. Nico Rosberg ja Lewis Hamilton
Sarnaselt Vettelile keelati Rosbergil Malaisias Hamiltonist mööduda. Rosberg võttis kuulda, kuid ei olnud sõidu järel ilmselgelt õnnelik.

7. Michael Schumacher ja Eddie Irvine
Väidetav jutuajamine, mis rivaalitsemist iseloomustab. Schumacher ilmub hotelli ja Irvine hüüab: "Hei, Michael, tule võta minuga koos üks jook!" Schumacher keeldub: "Tänan, ei! Ma ei joo!" "Miks mitte?" küsib Irvine: "Sa oled rase?"

8. Alain Prost ja Nigel Mansell
Prost oli 1990. aastal Ferraris kindel, et Mansellil on kiirem auto. Tiim otsustas ilma Manselli teadmata masinad omavahel ära vahetada.

9. Lewis Hamilton ja Fernando Alonso
Meestevaheline rivaalitsemine tipnes 2007. aastal, kui Alonso Hamiltonil boksisõitu takistas. Alonso jäi teo tõttu esikohast ilma.

10. Kimi Raikkonen ja Juan Pablo Montoya
Montoyat süüdistati tihti hooletuses. Lõpuks maksis USA GP-l Räikkönenile sissesõtimine mehele töökoha.