Vettel pole veel tänavusel hooajal Ricciardot võitnud, kui mõlemad mehed on Red Bulli masinaga finišisse jõudnud. Võrreldes 2013. aastaga, mil Vetteli meeskonnakaaslaseks oli Mark Webber, on see täheldatav muutus.

"Tänavune aasta on läinud oodatust edutumalt, pidin ületama mitmeid takistusi. Kuid vaadates talveperioodi ja praegust hetke, olen ma koos meeskonnaga teinud suure sammu edasi," ütles Vettel Sky Sportsile enne Austria GP-d.

Kogenud sakslane ei mõista, miks meedia püüab teda Ricciardo vastu ässitada. "Ta ei tee mu elu raskemaks võrreldes varasema ajaga. Jah, tulemusi analüüsides on selge, et ta on teinud mulle ära enamikel võistlustel ja varasemalt olin ma pidevalt Mark (Webberi - toim) ees, kuid iga võistlus on omaette lugu olnud siiamaani," leidis Vettel.

Vormelipiloot lisas, et reeglimuudatused on teda ja Red Bulli meeskonda seganud, kuid aja möödudes on Red Bulli insenerid suutnud masina uuesti tippu viia. "Kõigest mõned detailid tuleb veel korda saada, et hakata Mercedestega võidu peale uuesti konkureerima," lausus Vettel.