Vetteli järel lõpetas kvalifikatsiooni võitnud Lewis Hamilton McLarenil. Temale järgnesid Mark Webber (Red Bulls), Jenson Button (McLaren), Felipe Massa ning Fernando Alonso (Ferrari).

Vettelil on koos nüüd vapustavad 349 punkti. Heitlus teisele kohale on läinud kolm etappi enne lõppu ülipingeliseks. Vettelile järgnevad Button (222 punkti), Alonso (212), Mark Webber (209) ning Hamilton (196).

Sõidu käik:

50/55: Vettel on lähedal 10. etapivõidule sel hooajal! Hamilton ja Webber kaotavad sakslasele 12 sekundiga. Button ning Alonso jäävad veel sekundi kaugemale. Kui lõpujärjestus on selline, siis läheb võitlus teisel kohale väga pingeliseks!
45/55: Vettel liigub etapivõidu poole. Hamilton jääb maha 11 sekundiga. Tema järel endiselt Webber, Button, Alonso, Massa.
40/55: Liidrid on poksides käinud. Vettel kasvatanud edu Hamiltoni ees 10-sekundiliseks. Järgneb Webber (sekundi kaugusel), siis Button, Alonso, Massa.
34/55: Vettel ees. Button tõuseb teisele kohale, kuna Hamilton ja Webber lähevad poksi. Edasi Massa, Alonso, Alguersuari.
30/55: Hamilton ei suuda Vettelist endiselt mööduda. Webber kohe Hamiltoni järel. Edasi Button, Massa, Alonso.
25/55: Vettel endiselt ees, Hamilton kaotab napilt üle sekundi. Ka kolmandal kohal olev Webber on lähedal, tema jääb maha 1,9 sekundiga. Edasi Button (4,8 sekundit), Rosberg, Massa.
20/55: Turvaauto on endiselt rajal. Rajatöölised eemaldavad Schumacheri masinalt kukkunud tükke. Raadio vahendusel on teada antud, et turvaauto võib peagi lahkuda.
17/55: Vettel käib poksis. Petrovil tuleb auto alt sädemeid, kuid ta jõuab pitti. Schumacheri sõit läbi. Petrovil selgub boksis, et masin ei suuda vasakule keerata, roolisammas on katki läinud. Rajale on tulnud turvaauto.
15/55: Vettel ees, Hamilton kaotab 5 sekundiga. Poksis käinud Alonso kolmas. Temale järgnevad pitti kolmandalt kohalt Aguersuari ning neljandalt Alonso. Järjestus seega Vettel, Hamilton, Alguersuari, Webber, Button, Rosberg.
10/55: Vihma on hakanud tibutama. Vettel endiselt liidripositsioonil. Hamilton on maha jäänud 2,4 sekundit. Webber kaotab kuue sekundiga. Tema järel Massa, Alonso, Button (9,5 sekundit).
5/55: Vettel endiselt ees, Hamilton on "löögiulatuses", jäädes maha sekundiga. Edasi Webber, Massa, Alonso, Button (6 sekundit kaotust).

Start: Vettel tõuseb Hamiltonist mööda! Massa saab esialgu Buttonist mööda. Esimesel ringi järel aga järjestus: Vettel, Hamilton, Webber, Massa, Alonso, Button, Rosberg, Petrov, Di Resta, Schumacher.