"Ma ei ole, loomulikult. Siiski arvan, et dopingust võiks vormel ühes väga palju kasu olla. Teinekord tuleb sul endast füüsiliselt viimnegi välja pigistada, aga üldiselt oleme me piisavalt treenitud, et sellega toime tulla," rääkis ta uudisteagentuurile TASS.

1. jaanuarist keelatud ainega meldoonium on vahele jäänud juba üle 100 venelase, kuid paljud alaliidud on nad dopingusüüst vabastanud, sest kahtlustatakse, et aine võib kehas püsida üle kolme kuu ehk sellisel juhul olid nad ravimit manustanud veel enne selle keelustamist.

Kuigi dopinguteste tehakse ka vormelipilootidele, pole F1-s veel ühtegi positiivset proovi olnud. On küll väidetud, et kui jalgrattamaailmas lahvatasid sajandivahetuse paiku suured skandaalid, siis selle varjus võtsid teatud ravimeid ka paljud vormelisõitjad. Näiteks olnud Prantsuse dopingueksperdi Marc Sansoni sõnul pilootide seas populaarne Alzheimeri raviks kasutatav takriin, mis aitas neil paremini radu meelde jätta.

FIA arstide sõnul ei saa vormelisõitjad aga dopingu võtmisega riskida, sest kui midagi peaks sõidu ajal tervisega juhtuma - jooksurajal ju on inimesi kokku kukkunud -, võivad sellel olla traagilised tagajärjed.