Wolff nimetas veel neli ringi enne sõidu lõppu teist kohta hoidnud Bottase "sensatsiooniliseks paremaks käeks" (ingl keeles sensational wingman), kuid soomlane polnud sellisest tiitlist eriti vaimustunud.

Sky Sportsi küsimusele, kas ta võtab Budapestist ka midagi positiivset kaasa, vastas Bottas: "Mida positiivset? Esiteks tegi wingman'i kommentaar haiget."

"Tänasest päevast pole midagi positiivset võtta. Arvasime teoorias, et võiksime piirduda ühe peatusega. Pidime Kimi pärast peatuma varem, sest tahtsime end tema eest kaitsta ning 20 ringi enne lõppu tundus kõik veel OK ja kontrolli all. Aga siis hakkasid tagumised rehvid surema. Üritasin neid kõigest väest hoida, aga lõpuks tekitas katkine esitiib suure segaduse ja rikkus kõik ära."

Seejärel küsiti Bottaselt, kas ta on leppinud, et mängib Mercedeses Lewis Hamiltoni järel teist viiulit. Seepeale teatas soomlane, et tahab tiimi bossidega nii ruttu kui võimalik kohtuda ja oma rolli selgeks rääkida.

"Peame pärast seda sõitu rääkima. Üle poole hooajast on läbi ning punktide vahe on suur, seega ma olen kindel, et tiim peab mingil hetkel otsuse tegema," sõnas ta.

Hiljem anti ka Wolffile uuesti sõna. Austerlane täpsustas, et ei pidanud "parema käe" kommentaariga silmas seda, et soomlane tiimis teine sõitja oleks.

"Valtteri sõit oli täiuslik wingman'i sõit ning ma ei mõtle seda meistrivõistluste kontekstis. Ta alustas teisena ja oli ka pärast esimest ringi teine. Minu arust oli see tema viimase kahe aasta parim sõit Mercedeses. Meil pole esimest ja teist sõitjat. Ta vääris teist kohta, aga võibolla polnud sõna wingman tema puhul kõige õiglasem. Ta tegi sensatsioonilise sõidu ja aitas Lewisel edu kasvatada."

Saaga jätkus veel õhtul sotsiaalmeedias, kus Bottas teatas, et Sky Sports - kuigi intervjuu tehti otse-eetris ja pandi sõna-sõnalt ka portaali kirja - rebis tema sõnad kontekstist välja.

"Ma pole nõudnud bossidega kokkusaamist sellepärast, et Toto mind täiuslikuks wingman'iks kutsus. Selleks pole vajadust. Ma olin pettunud sõidu lõpptulemuse pärast ning nägin tol hetkel kõike negatiivses valguses. Ma saan aru, mida ta mõtles. Ta oleks sama öelnud ka Lewise kohta, kui olukord oleks tema jaoks sarnane olnud. Meid koheldakse võrdselt ning ma usaldan tiimi selles osas 100 %," kirjutas Bottas Twitteris.