Williamsi tiim teatas omakorda, et meeskonnast lahkuva Bottase asendajaks saab brasiillane Felipe Massa, kes lükkab karjääri lõpetamise edasi. Williamsi meeskond tahtis soomlase asemele kogenud sõitjat, sest nende tiimi teiseks numbriks on alles 18-aastane Lance Stroll.

"Ma olen väga õnnelik, et saan Williamsisse naasta," sõnas Massa, kes sõlmis aastase lepingu, kirjutab Autosport.

"Valtteril (Bottas) avaneb suurepärane võimalus ja ma soovin talle Mercedeses kõike head," lisas 35-aastane brasiillane.

27-aastane Bottas usub, et Mercedes saab tema näol Lewis Hamiltonile suurepärase tiimikaaslase. "Ma olen sellises meeskonnast sõitmisest unistanud juba mõnda aega ning olen ülimalt uhke, et olen nüüd Mercedese sõitja. Mercedesel on põhjust tunda uhkust selle üle, mida nad on viimasel kolmel aastal saavutanud. Nad on teinud suurt F1 ajalugu. Tahan tänada kõiki, kes olid selles osalised, et mulle Mercedeses võimalus anti. Ma usun, et me moodustame koos Lewisega suurepärase meeskonna. Ma austan teda (Hamilton) kui inimest väga ning kõik ju teavad, kui kiire sõitja ta on," teatas Bottas ja lisas: "Minu esmane eesmärk on mõistagi etapivõit, sest see on mul veel puudu."

Mercedese tiimijuht Toto Wolff jagas oma kommentaaris soomlasele kiidusõnu: "Ta on väga kiire. Nüüd peab ta järgmise sammu astuma, et hakata võitlema sõidu võitude ja meistritiitli eest."

Alates 2013. aastast Williamsis sõitnud Bottas on lõpetanud 77 GP-etappi ning pääsenud poodiumile üheksal korral, kuid etapivõit on tal veel puudu.