Räikköneni kunagine tiimikaaslane David Coulthard avalikustas, et mehed läksid McLareni kunagise tiimibossi Ron Dennise 60. juubelil peaaegu kaklema.

Räikkönen ja Coulthard kuulusid koos McLareni ridadesse aastatel 2002 kuni 2004. Dennise juubeli ajaks olid mehed juba endised tiimikaaslased, kuid Räikkönen soovis ikkagi testida, kas Coulthard on usaldusväärne mees või mitte.

Selguse majja toomiseks ronis Räikkönen lavale ja otsustas sealt alla hüpata. Soomlane lootis loomulikult, et šotlane püüab ta õhust kinni. Räikköneni probleemid algasid aga hetkest, kui täpselt samal ajal proovis sama asja teha McLareni ühe suuromaniku Mansour Ojjehi naine Kathy.

Nii pidigi Coulthard kiirelt otsustama ja valiku tegema. Räikköneni õnnetuseks langes valik naisterahva kasuks.

„Kimi maandus otse põrandale. Ta ei liigutanud tükk aega. Muusika pandi kinni, tuleb põlema, kuid ikka oli vaikus,“ meenutas Coulthard nüüd juhtunut. „Läksin tema juurde ja katsusin pulssi. Järsku kargas ta püsti ning teatas, et ma ei ole tiimikaaslane, vaid hoopis kusipää (kusipea). Seejärel tahtis ta mind juba lüüa ning nii pidid teised meid lahutama tulema.“