Pärast sarja esimest etappi teist ja kolmandat kohta hoidnud Korjus ja Liiv läksid Alastaro võistlusele vastu ootusega koguda väärtuslikke punkte ja saada kogemust ennekõike võistlusele eelnenud ühistrennidest, mil sõideti koos Saksamaa meistrivõistluste sarja pilootidega.

Kvalifikatsioon jättis aga mõlemal poisil soovida, kui Korjus sai parimal ringil kirja 6. ja Liiv 8. aja.

Laupäevases esimeses võistlussõidus tegid head minekut sarja üldliider soomlane Jesse Krohn ning hollandlane Daniel de Jong. Kevin Korjus suutis ebaõnnestunud stardi järel tõusta kolm kohta, lõpetades sõidu neljandana. Karl Oscar Liiv vältis viimasel ringil vältida tema ees toimunud avariid ja jõudis finišisse kuuendana. Erko Valbaum oli avasõidus üheksas.

Teises sõidus tegi Korjus küll hea stardi, kuid juba avaringil lõhkes tema auto esirattal rehv ja boksisõidu ning uue ratta paigaldusega kaotas Kevin mitu ringi. Rajale naastes tegi ta küll mitmeid möödasõite, kuid olles liidritest juba kaks ringi maas ei olnud enam võimalik heade kohtade eest võidelda. Siiski sõitis ta välja paremuselt kolmanda ringiaja. Head sõitu tegi Liiv, kes saavutas teises sõidus sarnaselt esimesele kuuenda koha.

Sarja kokkuvõttes hoiab Korjus endiselt teist ja Liiv kolmandat kohta. Järgmine etapp sõidetakse 28. ja 29. juunil Pärnus.