Ferrari

Rubens Barrichello sõidutab kolmes testitsüklis Ferrari 2000 autot, millel katsetatakse erinevaid uusi detaile. Uus auto jõuab testiradadele jaanuaris ning siis osaleb testides ka värske maailmameister Michael Schumacher, kes hetkel käib juba ilma karkudeta. Luca Badoer alustab teste Fiorano rajal, mis asub Ferrari tehase vahetus läheduses.

McLaren

Alexander Wurz ja David Coulthard hakkavad testima MP4/15K autoga, millel on uus Mercedese mootor. Kahepeale on neil üks uue mootoriga ja üks vana mootoriga auto senikauaks, kuni valmib ka teine uue mootoriga variant.

Williams

Marc Gene, Ralf Schumacher ja Juan Montoya alustavad teste FW22B autodega, mis on selle aasta autost väheke parandatud versioonid.

Benetton

Mark Webber alustab uute Renault mootorite testimist Silverstone`is reedel B200 autoga. 5-ndal detsembril alustavad Jenson Button ja Giancarlo Fisichella testid Jerezis ning kasutavad B200 autot Michelini kummide testimisel ning B200B autot mootori testimiseks.

BAR

Uus auto peaks saama valmis jaanuari lõpus, kuid Olivier Panis ja Darren Manning alustavad vana mudeliga teste Jerezis ning Jacques Villeneuve jätkab teste Barcelonas.

Jordan

Honda tehase mootorid on asetatud spetsiaalsetesse testiautodesse, mis baseeruvad selle aasta mudelil EJ10. Tegemist ei ole veel Honda järgmise aasta mootoritega. Uus auto avalikustatakse jaanuaris. Suurema osa testidest sõidab Ricardo Zonta.

Arrows

Tiimi piloodid avalikustatakse mõne nädala jooksul ning ilmselt alustab teste Hispaanias Pedro de la Rosa, kuid pole välistatud, et Arrows tahab testides erinevaid piloote proovile panna, et hiljem nende vahel valik teha. Uus AMT mootoriga A22 valmib jaanuari keskel.

Sauber

Nick Heidfeld on käinud juba istmesobitamisel ning alustab ilmselt koos Kimi Räikköneniga teste Hispaanias. Räikköneni superlitsents otsustatakse Monacos 7-ndal detsembril.

Jaguar

Testidest võtavad osa Eddie Irvine, Luciano Burti ja Tomas Schekter. Barcelonas saab esimest korda F1 autot proovida ka noor sakslane Andre Lotterer. Detsembris kasutatakse selle aasta autosid, milledele on istutatud vahele uus Cosworthi mootor. Jaguar Racing valmistub Silverstone`is ette uue tehase ehitamiseks jaanuaris.

Minardi

Gabriele Rumi aktsiate müük jooksis karile ning nüüd on ta üritamas kõigest jõust meeskonda taas stardisirgele saada. Vormel Nissan meister Antonio Garciaa ja Itaalia F3 meister Spreafico on ilmselt testipilootideks. Mootoritehingut ei ole veel avalikustatud ning samuti järgmise aasta piloote. Uus auto pidi olema töös.

Prost

Prost alustab oma teste Barcelonas ning seda esialgu vanade Peugeot mootoritega. Veebruaris peaks valmima uus auto ning see saab endale Ferrari kliendimootorid. Jean Alesi sõidab ilmselt koos teiste pilootidega, keda Prost kavatseb ehk palgale võtta.