Ferrari meeskond valmistub pidulikuks jõulusöögiks, mis toimub 14 detsembril. Michael Schumacher, Rubens Barrichello ja Luca Badoer võtavad osa Ferrari töötakate lastele mõeldud üritusest ning nõupidamisest, kus Jean Todt, Rory Byrne ja Ross Brawn tutvustavad neid uue auto arenguga.

McLareni uued mootorid on testipinkides nii Ilmori kui ka Mercedese tehastes. Töö uue auto MP4-17 kallal käib endiselt ning ilmselt jõuab see testiradadele veel enne jaanuari lõppu.

Williamsi meeskond on valmistanud ette FW23 auto edasiarendused, mida hakatakse jaanuaris testima. FW24 esitlus peaks toimuma jaanuari keskel.

Nick Heidfeld ja Felipe Massa käisid juba Sauberi uutes autodes istmeproovis. Tiim loodab uute autodega läbida purunemistestid detsembris ja jaanuaris.

Jordani meeskond sai sel nädalal kätte esimese uue auto monokoki ning peagi loodetakse selle külge panna uus Honda mootor. Tiim teatas ka, et Brother jätkas oma sponsorlepingut kahe aasta võrra.

Jaguar teeb palavikuliselt tööd, et oma uus auto avalikustamiseks valmis saada, mis peaks toimuma neljandal jaanuaril. Meeskonnas on uus tehnika poole juht Guenther Steiner, kes alustas tööd kaks nädalat tagasi.

Prosti tulevik on endiselt hämar, kuigi väidetavalt on meeskonna ostmiseks tulnud juba kolm pakkumist.

Arrows ootab uusi Cosworthi mootoreid, mis peaks varsti nende juurde jõudma. Uut autot loodetakse avalikkusele näidata veebruari keskel. Oma 2002 aasta piloodinimekirja ei ole Walkinshaw poolt juhitav meeskond veel avalikustanud.

Erinevalt lõppenud hooajast, kavatseb Minardi olla esimeste seas, kes oma uusi autosid näitavad. Tiimil on kavas sõidutada mitut noort pilooti. Nissani Auhinna võitjad Antonio Garcia, Matteo Bobby ja Frank Montagny saavad autot proovida. Esimestel testidel kavatseb tiim osaleda siiski vanade autodega.

Toyota esitleb oma uut autot 17 detsembril Kölnis ning alustab sellega testimist ilmselt Paul Ricardi ringrajal Prantsusmaal jaanuari alguses.