Ralli teine võistluspäev algas kerge vihmaga ja rada muutus kohati üsna libedaks, mis tingis hulgaliselt väljasõite.

Tänak ja Mõlder edestasid enne viimast katset Rainer Ausi ja Toomas Kasakut 5,1 sekundiga. Aus-Kasak olid küll viimasel katsel konkurentidest kiiremad, kuid kuna eelmisel katsel purunes neil kaks rehvi, siis olid nad sunnitud need vahetama. Autos oli neil aga vaid üks rehv ja teine rehv laenati. Kuna aga kasutada tohib vaid autos olevaid rehve siis, järgnes nende jaoks võistlusest eemaldamine, põhjuseks kõrvalise abi kasutamine.

Saarlane võitis viimati Saaremaa ralli 1981. aastal kui poodiumi kõrgemal astmel seisis Vello Õunpuu koos Aarne Timuskiga.

Teine koht läks Leetu, Vytautas Švedasele ja Zilivinas Sakalauskasele, kes kaotasid võitjatele 35 sekundi. Kolmanda koha said Margus Remmak ja Urmas Roosimaa, kaotust võitjatele 54,6 sekundit.

Kuni kaheliitriste kaheveoliste klassis olid kiireimad Kaspar Koitla ja Greta Germanavicitute Honda Civic Type R-il, kelle edu oli finišis Marko Mänty ja Toni Kivilahti ees 21 sekundit. Klassi kolmas koht läks Reiko Lempule ja Indrek Jõeäärele, kes sellega tagasid endale ka tänavuse meistritiitli.

Rahvuslikus e-rühmas oli Saaremaa ralli kiireimad Einar Laipaik ja Siimo Suvemaa BMW’,l kelle edu Kimmo Jalava ja Jani Vainikka ees oli 8,5 sekundit. Kolmanda koha said Toyotal sõitnud Kristo Puusepp ja Külvar Mand kaotusega 29 sekundit.