Bakuu ringrajal peetud sõidu start möödus suuremate kokkupõrgeteta ja Mercedese sõitjad suutsid kaksikjuhtimist hoida. Ferrari piloot Charles Leclerc, kes alustas sõitu kaheksandalt kohalt, langes kiiresti kümendaks, kuid seejärel algas monacolase tõus. Leclerc püüdis kindlalt lähimad konkurendid kinni ja oli juba 10 ringi möödudes neljas.

Konkurentide boksipeatuste abil tõusi Leclerc lõpuks esimeseks, kuid Mercedes kavaldas lõpuks Ferrari taktikaga üle. Leclercil hakkasid sõidu möödudes rehvid kuluma ja mõlemad Mercedese mehed ja Leclerci tiimikaaslane Sebastian Vettel möödusid monacolasest. Leclerc tegi seejärel boksipeatuse ja lõpetaks lõpuks viiendana, Max Verstappeni selja taga.

Bottas, kes alustas tänast sõitu esikohalt, suutis pärast Leclercist möödumist oma positsiooni hoida ja edestas lõpuks Hamiltoni 1,524 sekundiga. Kolmandana lõpetanud Vettel jäi enam kui 11 sekundi kaugusele.

Kiireima ringiaja eest teenis lisapunkti Leclerc.

Bottas tõusis ühtlasi MM-sarja üldliidriks 87 punktiga, Hamiltonil on temast üks punkt vähem. Kolmandal kohal olev Vettel jääb juba Bottasest 35 punkti kaugusele.

Mercedese meeskond tegi ka ajalugu, kui esimese meeskonnana kaksikvõitu neljalt esimeselt vormel-1 hooaja etapilt. Mercedes on tiimide arvestuses 130 punktiga liider, Ferraril on teisena 73 silma.

Varasemal kolme etapil on Mercedese mehed võidu koju jätnud ja MM-sarjas on neil kaksikjuhtimine. Viiendat tiitlit jahtival Hamiltonil punkte 68, Bottasel 62 ning lähimal ohustajal Max Verstappenil 39. Red Bull Racingu piloot läheb täna rajale teisest reast, tema ette mahtus kvalifikatsioonis lisaks Mercedese meestele vaid Sebastian Vettel (Ferrari).

MM-sarja punktide jagamiseks läheb Eesti aja järgi kell 15.10, Delfi vahendab sündmuste kulgu tekstipõhise otseblogi vahendusel.

Võidusõidu pikkuseks 51 ringi, mille jooksul läbitakse 306 kilomeetrit.