Kui juba tundus, et Leclerc langeb koguni neljandaks, sest tagant lähenes suure hooga Max Verstappen, siis ühtäkki oli ebaõnnemehel õnne. Mõlemad Renault' sõitjad jäid kaks ringi enne lõppu raja äärde ning Ricciardo masin nii kehvale kohale, et turvaauto toodi rajale. See Leclerci päästis, sest turvaauto taga ka finišeeriti ja sel ajal möödasõite teha ei tohi.

Sõidu kiireim ring kuulus noorele Ferrari piloodile (1.33,411), kes sai selle eest ühe lisapunkti.

Sarnaselt noorele kolleegile Leclercile esireast startinud Vetteli poodiumikoht läks 38.-39. ringi nahka, kus ta kõigepealt võitluses Hamiltoniga spinni tegi ning seejärel Norrisega kergelt kokku põrgates vormeli esitiiva kaotas. See tähendas ühte lisa boksipeatust.

MM-sarja kokkuvõttes juhib jätkuvalt 44 punktiga Bottas, kelle edu Hamiltoni ees on üks punkt. Kolmas on 27 punktiga Verstappen ja neljas 26 punktiga Leclerc.

Bahreini GP esitosin:

Eelinfo:

Ferraris debüüthooaega tegev 21-aastane Leclerc võitis kvalifikatsiooni, edestades tiimikaaslast Vettelit 0,294 sekundiga.

Teisest reast stardivad Mercedese sõitjad Lewis Hamilton ja MM-sarja liider Valtteri Bottas, kes kaotasid Leclercile vastavalt 0,324 ja 0,390 sekundiga.

Esikuuikusse mahtusid veel Max Verstappen (Red Bull) ja Kevin Magnussen (Haas). Alfa Romeos sõitev Kimi Räikkönen stardib kaheksandalt, Renault's esimest hooaega sõitev Daniel Ricciardo kümnendalt positsioonilt.

Kas 21-aastane Leclerc võidab oma karjääri esimese etapi? Tema senine parim koht pärineb hooaja avaetapilt Austraaliast, mille ta lõpetas viiendana. Delfi vahendab Eesti aja järgi kell 18.10 algavat sõitu tekstipõhise otseblogi kaudu.