Neli aastat suure N-rühma autoga võistelnud Martin Rauami hinnangul peab sel aastal tublisti pingutama, et Tallinna rallil konkurentsis püsida. “Vigade paranduseks aega ei ole ja võitlus käib nagu N-rühmas tavapäraseks saanud, iga sekundi eest,” vahendab Rauamit rally.ee.

Kes eestlastest N3 klassis stardivad, on veel selgusetu, kuid usutavasti teevad ralli kaasa ka Margus Remmak, Kaido Raiend, Andrus Laur, Aleksander Käo, Rainer Aus ning tänavuseks hooajaks uued autod ehitanud Marko Virkoja ja Priit Saluri. Pole välistatud, et rallist võtavad N3 klassis osa ka Ats Remmelg ja Georg Gross.

“Ma ei alahindaks ühtegi sõitjat, kes N-rühmas stardib — üllatada võivad paljud,” jätkab Martin Rauam, sest lisaks eestlastele pakuvad N3 klassis tavapäraselt konkurentsi ka kogenud välissõitjad — tõenäoliselt ka avaetapi järel sarja liidriks kerkinud soomlane Kari-Ali Rantala.

“Rada tundub olema uues piirkonnas, mis mulle isegi sobib, kuna eelmistel aastatel kasutatuid katseid ma väga ei armastanud,” sõnab senistel Tallinna rallidel mitte kõige säravamalt esinenud Martin Rauam.