City Renault’i müügisalongis toimunud pressikonverentsil jagasid kommentaare plaanide kohta Sten Pentus, SG Formula meeskonna juht Stéphane Guerin, Saksa Auto AMK juht Jussi Pärnpuu ja City Reanult’i esindaja Vello Tamm, teatab EAL.

Sten Pentus kinnitas, et on aastaga, mis aktiivsest võistlemisest eemal oldud, kõvasti treeninud. Eelkõige on tegeletud just vaimse ja füüsilise vormi tipptasemele viimisega. Selleks on koostööd tehtud ka Eesti läbi aegade edukaima judoka, Indrek Pertelsoniga, kes on Sten’i tegemisi viimase aasta jooksul hoolikalt juhendanud.

Pentuse väärtust kinnitab tõsiasi, et SG Formula oli 2005 hooajal Vormel Renault Eurocup’i võitjameeskond ning team’i pääsemiseks ei piisanud pelgalt eelarveliste tingimuste täimisest, vaid tuli läbida 2 tõsist testipäeva konkureerides teiste noorte ja andekatega.

Stéphane Guerin märkis Sten Pentuse lepingut kommenteerides, et suur kogemustepagas võib tihti pilootide arengus teatavaid piire seada. Steni aastases võistluspausis nägi Guerin seega pigem uusi ja huvitavaid võimalusi kui probleemi.

Meeskonda kuuluvad Pentusele lisaks ka hollandlane Carlo Van Dam (oli meeskonnas ka eelmisel aastal) ning prantslane Tom Dillmann.

Vormel Renault Eurocup võistluskalender 2006 hooajal:

28-30 aprill — Zolder (Belgia)

16-18 juuni — Istanbul (Türgi) — TBC

14-16 juuli — Misano (Itaalia) — TBC

4-6 august — Nürburgring (Saksamaa)

8-10 september — Donington (Suurbritannia)

29 sept. — 1 okt. — Le Mans (Prantsusmaa)

20-22 oktoober — Barcelona (Hispaania)