Kui neljakordne maailmameister Vettel nimetas süsteemi, mille järgi antakse võitjale viimasel etapil topeltpunktid ehk 50 silma, absurdseks, siis järgmisel aastal McLarenist Force Indiasse siirduv Perez tema arvamust ei jaga.

"Reeglid on reeglid ja ma ei usu, et need kuidagi meistrivõistlusi devalveeriks," ütles Perez Autosportile. "See paneb lihtsalt viimasele sõidule suurema pinge peale ning ma arvan, et selles situatsioonis tuleb võitjana välja parim. Olgu situatsioon milline tahes, tšempioniks tulev mees on tšempion."

"See reeglimuudatus hoiab huvi üleval hooaja lõpuni, seega ma usun, et see on F1 jaoks kindlasti hea asi. Eks näis, kuidas see hooaeg läheb, me saame alati tagasi (vanade reeglite juurde) pöörduda. Kuid ma arvan, et see on huvitav reegel."

Perezilt küsiti ka, mis ta arvab Vetteli tõrjuvast hoiakust uue reegli vastu. "Igaühel on oma arvamus. Mõned inimesed arvavad, et see on õige, teised, et vale. Aga see segab finaaletapil kaarte, mis ongi selle eesmärk. Mina igatahes ootan seda põnevusega," vastas ta.