Saksa Auto AMK meeskonna piloodil Indrek Sepp’al õnnestus kvalifikatsioonis välja võidelda neljas stardipositsioon. Eestpoolt startisid Olli Haapalainen (Audi), Pasi Lähteenmäki (Honda) ja Jukka Ylitalo (BMW).

Esimese stardi alguses tuli Sepp’al pisut kohti loovutada ning vahepeal langes ta isegi kuuendale positsioonile, kuid sõidu edenedes leidis ta üha enam oma rütmi ning peagi oli suutnud sõidu algul kaotatud koha taastada. Enne sõidu lõppu suutis Indrek oma kohta veelgi parandada ja tõusis kolmandale positsioonile.

Teine start anti esimese stardi seitsmele paremale pööratud järjestuses. See tähendas Sepp’ale 5-ndat stardipositsiooni. Hommikuses soojendussõidus suutis Sepp näidata kõige kiiremat ringiaega, mis andis lootust tugevaks võistlussõiduks. Vahelduvate ilmastikuoludega sõidus pidid piloodid hakkama saama kuivailma rehvidel kergelt tibutavas vihmas.

Stardist suutis Indrek oma positsiooni koha võrra parandada, tõustes 4-ndaks. Edasine sõit kulges suures piires riskivabalt, kuna keegi ei soovinud libedal rajal hinnaliste meistrivõistluste punktidega riskida. Teine start finišeeriti järjestuses Haapalainen (Audi), Lähteenmäki (Honda), Laivala (Seat) ja Sepp (VW). Kuna Laivala osales Alastaro etapil külalisvõistlejana, siis punktiarvestuses õnnestus Indrekul taas kord koguda kolmanda koha punktid.

Kaks etappi enne meistrivõistluste lõppu on juhib sarja Olli Haapalainen. Teise kuni neljanda koha peale on käimas tihe võistlus Jani Vuorise (110 punkti), Pasi Lähteenmäki (108 punkti) ja Indrek Sepp’a (100 punkti) vahel.

Järgmine etapp sõidetakse 14.-15. augustil Kemora ringrajal.