Kuna nädalavahetusel USA-s toimunud GP-etapil ütles Red Bulli vormelil kolmas kord sel hooajal generaator üles ja Mark Webber pidi katkestama, otsustatigi vahetus ette võtta, kirjutab autosport.com. Red Bulli peamine hirm on, et MM-tiitli eest võitlev Sebastian Vettel võib Brasiilias analoogselt Webberile raja äärde jääda.

"Asi on väga lihtne. Võtame uue generaatori kasutusele. See on kõik testid läbinud," rääkis Renault esindaja Remi Taffin.

Red Bull oli siiani erinevalt teistest Renault meeskondadest kasutanud vana generaatorit. "Algselt tundus, et vana ja sissetöötatud asja kasutamine on riskivabam," põhjendas Taffin.

Tema sõnul ei võta aga Red Bull uue generaatori kasutuselevõtuga mingeid riske, sest teised Renault tiimid kasutasid juba USA-s uut seadet ning see töötas laitmatult: "Oleme praeguseks läbinud 2000 km testimist ja võistlussõite."

Tiitlikaitsja Vettel läheb viimasele etapile 13-punktilises eduseisus Fernando Alonso ees. Sakslasele piisab seega Brasiilias neljandast kohast, et kolmekordseks maailmameistriks tõusta.