"Ma ei ütle, et oleme frusteeritud, lõpetasime siiski neljandana ja saime mõned head punktid. Loomulikult oleks tahtnud rohkemat, aga meil ei olnud täna lihtsalt rehve, et esimeste meestega sammu pidada," rääkis kolmandalt kohalt startinud sakslane, kes kohe stardis end kahe Mercedese, Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni vahele teisele kohale sõitis, kuid sõidu keskel juba nõrgematelegi meeskondadele jalgu hakkas jääma.

"Start oli hea ning sõidu algus ka mitte paha, aga siis, ma arvan, üritasime me kolmanda boksipeatusega liiga kaua venitada ning pidime lõpuks tunnistama, et me ei vea välja."

"Lõppude lõpuks võime rõõmu tunda ka neljandast kohast. Kindlasti saab veel midagi paremaks muuta - ma ei räägi kiirusest - aga me saame veel midagi teha, et rehvide eest paremini hoolitseda," lisas Vettel.

"Meie auto on juba piisavalt kiire, kuid distantsi pikkust ja eriti neid rehve arvestades on mäng hoopis teine. Peame midagi tegema, et need kauem kestaksid. Parim näide on Mercedes - kvalifikatsioonis kiire, kuid sõidus mitte piisavalt, lihtsalt seetõttu, et nad on rehvidega liiga agressiivsed. Ilmselt on ka nende auto juba piisavalt kiire, kuid on teatud tiimid, kes teevad rehvidega paremat tööd."