„Tiim on enamus ajast püsinud veatuna ning on kahe eelmise aastaga võrreldes oma taset tunduvalt tõstnud. Teeme oma asja kirglikult ega heihtu selle ees, kui peame hiliste õhtutundideni töötama või rügama teistest rohkem,” vahendab AP 24-aastase sakslase sõnu. „Oleme valmis selliste asjadega silmitsi seisma, kuna teame, kui magusalt see sõidu või hooaja lõpuks maitseb.”

Vettel, kes lõpetas üldarvestuses teise koha saanud Jenson Buttonist 122 punkti eespool, nõustus, et hooaeg ei olnud esikohta silmas pidades just kõige põnevam. „Punktiarvestust vaadates polnud tipp just eriti tihe. Kuid see näitab, et me võtame võimalikust alati 100 protsenti välja ning võime sellele aastale hiljem tagasi vaadata ja uhked olla. Mina olen väga uhke,” lisas ta.

Briti ennustusportaalis SkyBet saab juba pakkuda, kas Vettel võidab ka järgmise hooaja ehk teeb nn. „kübaratriki”. Michael Schumacheri rekordini, viie järjestikuse tiitlivõiduni, on veel siiski pikk maa minna. Palju pakutakse ka SkyBet’is, et teise MM-tiitli nopib McLareni piloot Lewis Hamilton või kolmanda võidu hispaanlane Fernando Alonso. Ära pole unustatud ka Hamiltoni tiimikaaslast Buttonit.