Ajakirja Bravo andmetel oleks Meeksi hoole alla kolimine Schumacheri pere jaoks olnud uueks lootusekiireks. Lisaks oleks seal viibimine pere jaoks lihtne, kuna Schumacheri abikaasal Corinnal on Texases rantšo. Meeks on avaldanud ka arvamust, et Euroopas ei ole ühtegi kliinikut, kes suudaks Schumacherit aidata, kirjutab Mirror.

Peagi lükati aga kogu jutt ümber. Daily Mail teatas, et Schumacheri perekond ei ole kuhugi kolimas ja sakslane jätkab juba varasemalt palgatud meedikute tiimi käe all ravi oma Šveitsi villas.

2013. aastal mäesuusareisil õnnetusse sattunud Schumacher viibis pärast traagilist vahejuhtumit üheksa kuud ravil Prantsusmaal ning pärast seda on sakslase eest hoolt kantud tema Šveitsi luksusvillas. Kuigi endise vormelisõitja ümber on pidevalt suur arstide meeskond, pole ajuvigastusest taastumine kulgenud loodetult.

Kui spekulatsioon Schumacheri kolimise kohta lükati ümber, siis nüüd spekuleeritakse, et tõenäoliselt võtab vormeliässa perekond ette kohtutee ajakirja Bravo vastu, kes esitas sakslase kohta valeinfot.