“Ma arvan, et paljud inimesed tunnevad temast puudust, eriti mina, sest ma olen tema ja tema perekonna hea sõber,” rääkis Schumacher. “On kahju, et tal sedamoodi läks.”

“Teisalt ma arvan, et ta näeb seda nagu minagi, et kõik asjad juhtuvad mingil põhjusel. Ma tahan öelda, et ehk saab ta veelgi parema võimaluse. Ma olen päris õnnelik, et ta on peaaegu Sauberi testipiloot. Sellise bossi (Walkinshaw) jaoks töö tegemisel ei olegi võibolla mõtet.”

“Me veetsime koos jõulud ja võtsime uue aasta vastu ning ta ei olnud kindel, kas saab sel aastal sõita. See ei ole meeldiv. Mul on kahju, et inimesed sellistesse olukordadesse satuvad, aga kahjuks on see osa ärist ja ma loodan vaid, et ta ei pea seda enam kunagi kogema.”

Küsimusele, kas Schumacher saaks aidata Verstappenil Ferrari meeskonnas tööd saada, vastas Michael: “Ma arvan, et on parem, kui inimesed tulevad tema juurde tänu tema võimetele. Ja see on juba juhtunud. Inimesed nagu Peter Sauber tulevad tema juurde, kuna nad hindavad väga kõrgelt tema võimeid.”

Verstappeni testipiloodi koht Sauberi meeskonnas ei ole aga veel sugugi kindel, sest ta on mõlemast tiimi piloodist oluliselt pikem ning see põhjustaks palju tehnilisi probleeme.