Kuigi teised tiimid loodavad 2005. aastal sisse viidavate muudatustega seoses konkurentsi tihenemist sarjas, Moss sellesse ei usu, kirjutab Autosport.com.

“Ma ei näe ette muutusi tiimide pingereas,” räägib Moss. “Mitte lühikeses perspektiivis. Loodetakse, et BAR ja Jenson võivad esile tõusta või Renault, kuid Ferrari om nii tugev ja neil on nii hästi koostatud meeskond geniaalse sõitjaga seda juhtimas.”

2004. aastal võttis Ferrari 15 GP võitu 18st, Schumacher oli võidukas 13 korral. 2005. aastal peavad rehvid vastu pidama terve GP-sõidu ja mootorid kaks võistlust.

Moss tunnistab, et vaatamata Schumacheri edule ja seitsmele maailmameistritiitlile, ei oleks temast vastast viiekordsele F1 meistrile Juan Manuel Fangiole.

“Ma ei usu, et Michael on sama hea piloot kui Fangio või Senna seda olid. Samas ei saa neid võrrelda, sest usun, et Michael ei oleks teinud nii palju vigu, kui ta oleks pidanud võistlema meie ajal,” hindab Moss. “Ta teeb palju vigu, aga see ei ole oluline. Niisiis — miks ei peaks ta neid tegema. Seega ma arvan, et pole õiglane teda kritiseerida.”