“Meil on hea meel Sergio Arrowsisse saabumise üle,” ütles tiimipealik Tom Walkinshaw. “Järgmise aasta auto A23 on kriitilises seisus ning Sergio panus aitab meil kindlasti oma eesmärke saavutada. Meil on leping Premier Performance Divisioniga ja Cosworthiga, mis annab meile vajaliku jõu ning nüüd kus me oleme tugevdanud oma disainimeeskonda, loodame veelgi oma taset parandada.”

Sergio Rinland sündis Argentiinas 1952 aastal ning lõpetas sealse ülikooli mehaanika insenerina. Ta alustas võidusõitmisega 1970 ning kümmekond aastat hiljem kolis Inglismaale. Olles määratud Pro Racing Services peadisaineriks, oli ta edukas mitmes madalamas vormeliklassis ja vaid kolm aastat hiljem alustas ta RAM Automotive´is oma esimese F1 auto projekteerimist.

1986 aastast alates on ta töötanud mitmete meeskondade juures, kellede hulka kuuluvad Williams, Dallara ja Brabham. Peale viimase lõpetamist 1992 tegi ta oma disaini meeskonna Astauto. Rinland veetis ühe aasta USA-s Eagle-Toyota Indycari tehes ning naases seejärel Euroopasse Keke Rosbergi Opeli tiimi juurde.

1996 sai ta koha Benettonis, kus ta disainis komposiitmaterjalidest detaile. 1999 sai temast Sauberi peadisainer ning tema projekteeritud C20 viib meeskonna siiani parimale kohale, neljandaks konstruktorite arvestuses.