“Olen üliõnnelik. Seista vormel-1 sarjas pjedestaalil on väga eriline tunne,” sõnas Rosberg formula1.com-ile.

Avaetapi võitnud Lewis Hamilton (McLaren) kinnitas, et tunneb ennast suurepäraselt, samuti toimis auto fenomenaalselt.

“Kontrollisin sõitu algusest peale ja ei lubanud kellelgi endale ohtlikuks saada, mis mulle meeldib,” rääkis Hamilton.

Melbourne’is teise kohaga lõpetanud Nick Heidfeld (BMW Sauber) oli väga rahul, et meeskond suutis MM-i esimeseks etapiks vormeli nii konkurentsivõimeliseks seadistada. Samuti tänas Heidfeld mehhaanikuid, kelle ülikiire tegutsemine teises boksipeatuses aitas teda Rosbergist mööduda.

Kahekordse maailmameistri Fernando Alonso (Renault) sõnade järgi oli see väga omapärane GP paljude avariide ja pilootide ebaõnnestumistega.

“Kuid meie tiim peab auto arendamisega veel vaeva nägema, et eelseisval hooajal parimatega konkureerida.”

Viienda kohaga leppima pidanud Heikki Kovalainen (McLaren) oli pettunud, et turvaauto tuli rajale hetkel, mil ta oli teisel kohal ja ta pidi minema rehve vahetama.

“Viimase ringi algul pääses Alonso minust uuesti mööda, kuna kiivrivisiirilt kaitseriba ära rebides vajutasin kogemata roolil olevale boksiala kiiruselimiidi nupule.”

Valitseva maailmameistri Kimi Räikköneni (Ferrari) kinnitusel on katkestamine pettumus, kuid üks punkt avaetapilt on parem kui mitte midagi.

“Katkestama pidin mootoriprobleemide tõttu, kuid meie vormel on väga konkurentsivõimeline ja ootan juba järgmist etappi.”