Alonsot on viimasel ajal seostatud üleminekuga Mercedese meeskonda, sest valitsev maailmameister Lewis Hamilton pole siiani oma lepingut pikendanud. Dennis lükkas aga Alonso meeskonnavahetuse spekulatsioonid ümber.

"Tal on kolmeaastane leping meiega, seal pole mingeid valikuid," sõnas Dennis Alonso lepingu kohta F1 koduleheküljele. "Nii lihtne see ongi. See on leping, mida meie tahtsime talle pakkuda, ning see on leping, mida tema tahtis meiega sõlmida."

Dennis lisas, et neil on Alonso ja Jenson Buttoni näol sarja tugevaim sõitjatepaar. "Me hakkame jälle võitma, hakkame jälle domineerima ning seda koos Fernandoga. See saab olema tema fantastilisele karjäärile suurepärane jätk. Lihtsalt öeldes: Fernando ja Jensoni näol on meil F1 sarja parim sõitjatepaar. Nad on mõlemad maailmameistrid, nad on osalenud kahe peale kokku 507-l Grand Prix etapil ning võitnud neist 47."

"Ja Kevini [Magnussen] näol on meil sarja parim reservsõitja. Mees, kes lõpetas oma karjääri esimese sõidu teisena. Ärme seda unusta. Ja varus on meil Stoffel [Vandoorne], kes sõidab suurepäraselt GP2 sarjas, ja Nyck [de Vries], kes areneb suurepäraselt Renault 3.5 sarjas," lisas Dennis.