MsNish liitus meeskonnaga käimasoleva hooaja alguses ning on reedestel testidel näidanud Renault roolis head kiirust ning stabiilsust, kuid 2002. aastal Toyota võistluspiloodi kohalt vallandatud šotlasele sellest töökoha säilitamiseks ei piisanud.

„Soovime tänada Allanit, kes tegi meeskonna heaks fantastilist tööd ning on aidanud meil sel hooajal olla ootamatult edukad,“ lausus Renault meeskonna juht Flavio Briatore. „Tema panus testisõitjana on olnud hindamatu ning loodame, et aasta Renault testisõitjana avab talle uueks hooajaks uued võimalused.“

Franck Montagny on sel hooajal võistelnud Dallara Nissan World Series sarjas, mille meistriks ta ka tõenäoliselt sel hooajal tuleb, ühtlasi asendas prantslane Prantsusmaa GP reedese testimise ajal Allan McNishi.

„Viimastel aastatel on meeskonna kolmanda piloodi roll oluliselt tähtsustunud ning Francki edutamine näitab meie usku temasse,“ lisas Briatore. „Teda ootab edukas tulevik.“

MsNishi saatus 2004. aastaks on lahtine, kuid šotlane on viimasel ajal olnud läbirääkimistes Jordan F1 meeskonnaga, kus temast saaks 2004. aastal taas kord võistluspiloot.