Laupäevases esimeses sõidus avarii teinud ja katkestanud eestlane alustas tänast sõitu 25. positsioonilt. Red Bulli noortesüsteemi kuuluv Vips tegi korraliku stardi ja tõusis kiirelt 18. kohale. Kolme ringiga oli eestlane parandanud positsiooni juba 10 koha võrra ja tõusnud 15.

Vahepeal langes Vips küll 16. kohale, ent suutis 13. ringiks tõusta juba 14. positsioonile. Viimastel ringidel vägevasse hoogu sattunud Vips tõusis lõpuks 11. kohale ja sai ühtlasi kiireima ringi enda nimele, mis tooks talle juurde kaks lisapunkti, kui ta oleks lõpetanud punktikohal. 10. kohast jäi eestlast lahutama 0,097 sekundit.

Sõitu esimesena alustanud Fabio Scherer sai lõpuks seitsmenda koha. Võidu sai kirja Red Bulli kasvandik Yuki Tsunoda, teisena lõpetas sarnaselt Tsunodale ja Vipsile Red Bulli kuuluv Jack Hughes.

Vaatamata sellele, et Vips nädalavahetusel punktikohale ei jõudnud, säilitas ta üldarvestuses kolmanda koha. Tema lähim jälitaja, Marcus Armstrong (Prema), tegi avaringil pirueti ja langes võistlejaterivi lõppu. Tänasest sõidust sai ta 14. koha.

F3-sarja liidrikohta kindlustas Robert Shwartzman, kes lõpetas tänase sõidu kaheksandana. Shwartzmani lähim jälitaja Jehun Deruvala (Prema) lõpetas Vipsi selja taga 12.

Üks etapp enne hooaja lõppu on Shwartzmanil kogutud 180 silma. Deruvala on 147-ga teine, Vips hoiab 122 punktiga kolmandat positsiooni. Armstrong jääb eestlasest maha kolme silmaga.

Hooaja viimane etapp sõidetakse septembri viimasel nädalavahetusel Sotšis.