Daniel Ricciardo möödumine Nico Rosbergist Kanada GP lõpu eel tõi talle karjääri esimese etapivõidu ning poodiumile jõudis viimasel hetkel ka Sergio Perezist möödunud Sebastian Vettel. Mercedese edu konstruktorite karika arvestuses on seitsme etapi järel 119 punkti. Sõitjate arvestuses kaotab Ricciardo Lewis Hamiltonile 39 ja Rosbergile 61 silmaga.

"Võtsime Kanadast 40 punkti, seega oleme neilt (Mercedeselt - toim) röövinud 22 punkti. See oli esimene kord sel aastal, kui me neid punktidega edestasime ja ise võidu võtsime. Samas oleme realistid ja teame, milline tohutu väljakutse meid ees ootab, kuid pikk maa on veel käia. Me ei ole hooajaga isegi mitte poole peal, võtame sõit sõidu haaval. Üritame igast sõidust parima välja võtta ning küll siis punktid hoolitsevad enda eest ise," vahendab crash.net Horneri unistust.

Horner jätkas Ricciardo ülistamisega: "See on fantastiline tõestus sellele, milliseid talente suudab meie juunioride programm avastada. Daniel oli noor kutt Austraaliast, kellel ilma Red Bulli ja Dietrich Mateschitzi toetuseta oleksid väga väikesed väljavaated karjääri teha, abiks oli ka juunioride tiim ja sealt Toro Rossosse liikumine, mis tõi ta viimaks Red Bulli. Kergitati kulme, kui me ta Sebastiani kõrvale valisime, kuid ta tõestas kõigile kahtlejatele, et väärib seda positsiooni täielikult."