Mõni aeg tagasi kinnitas Ralf Schumacheri mänedžer Willi Weber, et Micheal Schumacheri venna tulevaseks töökohaks võib saada Toyota meeskond, kuid probleemiks on see, et Jaapani autotootja pole näidanud üles vähematki huvi Ralf Schumacheri vastu. Tõenäoliselt oli mänedžeri eesmärk antud juhul Ralf Schumacher vastu huvi äratada, et Ralfile tulevikuks (parem) leping kaubelda.

Ralf Schumacher teenib hetkel ca 15 miljonit dollarit aastas ning 2004. aastal on tema palganumbriteks ca 18 miljonit dollarit. Hetkel kehtiv leping WilliamsF1 meeskonnaga kirjutati alla, kui F1 ja maailma majandus olid hoopis teises seisus, kui nad seda hetkel on. Ralf Schumacher pole näidanud oodatud resultaate viimase 12 kuu jooksul F1-s ning on jäänud selgelt alla meeskonnakaaslasele Juan-Pablo Montoya’le. WilliamsF1 meeskond ja BMW soovivad aga tulemusi, mis võibki sundida meeskonda lepingut varem lõpetama, nagu seda tehti ka itaallase Alex Zanardiga, kes ei suutnud F1-s kohaneda.

Kuulujuttude põhjal kaalub WilliamsF1 meeskond oma teise piloodi kohale praegust testsõitjat Marc Gene’d, kes on ennast testidel viimase aasta jooksul väga heast küljest näidanud. Samuti pole välistatud uue piloodi palkamine ning jutuks on tulnud Giancarlo Fisichella ja Mark Webber.

Ralf Schumacher lõpetas Brasiilia GP 9. kohaga.