Weber kinnitas ühtlasi, et meeskonnaga peatunud läbirääkimiste põhjuseks ei ole Schumacheri poolt nõutav palganumber ning sakslane on nõus ka palga alandamisega, et WilliamsF1 tiimis jätkata.

„On tõsiasi, et me kaotame järgmisel hooajal võrreldes tänavusega natuke raha,” lausus Weber Reutersile. „See raha ei ole kindlasti kaotatud, kuid põhipalk väheneb. Boonuseks on see, et kui Ralf jõuab poodiumile või võidab GP, siis rahasumma tõuseb ja kasvab praegusele tasemele. Hetkel ei ole probleemiks rahast rääkimine, see mure on lahendatud.”

Kinnitamata andmetel on Weber ja Schumacher andnud WilliamsF1 meeskonnale Bahreini GP-ni aega otsusele jõudmiseks, kas sakslasega soovitakse lepingut pikendada või ei.

„Ma pole rääkinud Toyota või Renault’ga, kuna me soovime praeguses meeskonnas jätkata,” lisas Weber. „Williams on meie esimene valik ning me oleme Frank Williamsiga läbirääkimistes. Laupäeval oli meil väike kohtumine ning võin kinnitada, et see läks hästi. Mina ja Ralf soovime meeskonnas jätkata ning see on kõige tähtsam.”