Seni pole Ferrari suutnud liidrite tempos püsida ja kaheksa võistlusega on saavutatud vaid üks poodiumikoht, vahendab sponest.ee

Kuigi Suurbritannias suutis Felipe Massa paljutõotava esituse neljanda koha näol teha, ei usu tiimikaaslane Räikkönen veel kohta esikolmikus.

„Reaalselt vaadates pole sel aastal meie eesmärgiks võita," ütles Räikkönen.

„Peame liidritega võrreldes veel palju vahet vähendama. Seepärast jätkas meeskond väga suurt tööd, et selleks võistluseks uued lahendused valmis saada."

„See rada (Nürburgring) peaks sobima F60 vormelile paremini kui Silverstone, kuid reedeste vabatreeningute järel on pilt selgem. Konkurentsi jaoks vajad autot, mis oleks hea veojõuga ning pidurdamisel väga stabiilne."

„Alati on raske ennustada ning midagi fännidele lubada, kuid meie jaoks on tänasel päeval juba poodium hea tulemus, arvestades et oleme seda tänavu vaid korra saavutanud."

Kõigest hoolimata lubab Ferrariga maailmameistritiitli võitnud soomlane, et pingutab hooaja lõpuni.

„Üheksa võistlust on meile nii raske hooaja lõpuni. Eesmärgiks on kõigil neil võistlusel täiega pingutada, mõtlemata liidrite suurele punktiedule. Tõesti usaldan meeskonna tööd ja võimalusi meie ja liidritega vahe vähendamiseks."