“On tore olla kiireim, aga on vara öelda, kuidas meil homme läheb,” arutles Räikkönen. “Loomulikult loodan ma, et suudame näidata samasugust taset, aga vähemalt me teame, et oleme kiired. Me tegime oma programmi läbi ja kui väike probleem piduritega esimeses treeningus välja arvata, siis oli päev suhteliselt probleemidevaba.”

“Ma ei usu, et meie auto oleks kuidagi eriti palju kiiremaks muutunud, kui ta Austraalias oli, aga kuiv ilm lubas meil auto kallal tööd teha ja eks ootame ning vaatame, kus me homme oleme.”

Kimi kogenud meeskonnakaaslasel David Coulthardil ei läinud päev sama õnnelikult.

“Ettevalmistuste päeva kohta ei olnud tänane päev sugugi ideaalne. Ma ei saanud esimesel treeningul kuigi palju sõita, kuna elektrijuhtmestikust alguse saanud probleem põhjustas põlengu,” rääkis Coulthard. Davidi masina ühe süütepooli juhtmed läksid lühisesse ning seetõttu kuumenes mootori üks väljalaske pool sellise temperatuurini, et süütas auto kere.

“Mul õnnestus autoga boksi jõuda ja mehaanikutel oli piisavalt aega, et masin teiseks treeninguks korda seada. Selles mõttes ei ole teine ringiaeg sugugi kehva tulemus, aga on reede ja tähtis on see, kus me homme oleme.”

Tiimipealik Ron Dennis hindab samuti reedeseid tulemusi ettevaatlikult. “Esimese treeningu probleemid sundisid meid muutma oma programmi. Asjaolusid arvestades on tulemus julgustav, aga muidugi on reedestel vabatreeningutel vähe pistmist kvalifikatsiooniga.”.