Enne Spa etappi on liikvele läinud kõlakad, et Red Bull pole siiski Räikköneni osas täiesti alla andnud, ehkki soomlase agendi sõnul on läbirääkimised Red Bulliga lõppenud.

Räikköneni sõnul on need jutud muutunud juba tüütuks. "Saage ükskord aru, viimase kuu aja jooksul pole mitte midagi muutunud. Ainult meedia kuulujutte on rohkem tekkinud. Ma ei tohi teile midagi rääkida, sest siis te tekitate ainult rohkem kuulujutte," nähvas Räikkönen ajakirjanikele pärast vabatreeninguid.

Kui soomlaselt küsiti, et kas ta jätkab Lotuses, vastas Räikkönen napisõnaliselt: "Nad (Lotuse meeskond- toim) teavad, mida nad peavad tegema, kui nad tahavad mind meeskonda alles jätta. Lepingu pikendamine ei sõltu minust."

Kui Räikkönenilt küsiti, et kas ta on mõelnud ka F1-sarjast lahkumisele, vastas soomlane, et mitte eriti, kuid tahab rallit sõita hobi korras ka edaspidigi.

Vormelimaailmas levib konsensus, et Vetteli uueks tiimikaaslaseks saab Toro Rosso piloot Daniel Ricciardo, kuid viimase nädala jooksul on aina rohkem räägitud ka McLareni piloodi Jenson Buttoni liitumisest Red Bulliga.