Prosti meeskonna võlad arvatakse olevat kusagil 520 miljoni krooni kandis.

“Ma teen kõik selleks, et tagasi tulla,” ütles Alain Prost. “Kohtu otsus märgib läbikukkumist, aga minu esimesed mõtted on tiimi liikmete peale. Me ehitasime üles päris meeskonna, minu arvates parima, aga meil ei olnud lihtsalt piisavalt vahendeid.”

Mitmeid investoreid seostati meeskonnaga, kuid ükski neist ei oleks kaasa toonud piisavalt suurel hulgal raha, et meeskonda päästa. Kohus tegi oma otsuse esmaspäeva õhtul.

“Ma sain suuri pauke kuude ja aastate vältel, seega on see minu jaoks peaaegu kergendus. Ma näen seda kui Prantsusmaa läbikukkumist. Päris viimaste tundideni välja tegime kõik mis suutsime, et tiimi päästa, aga mitte kordagi ei suutnud me leida kontakti Prantsusmaa investoritega.”

Prost võttis Ligieri meeskonna üle 1997 aastal ning alguses oli neil isegi teatavat edu, kui Olivier Panis üllatuslikult Monacos võitis. Ometi suutis exmaailmameister ajada suhted sassi Peugeot tehasega, kes otsustas F1-st loobuda ning Prost jäi ilma mootoriteta. Seejärel sai Prosti meeskonnast pidev konkurent vaid Minardile viimaste stardikohtade pärast. Prost kaotas ühe sponsori teise järel ning lõpuks ka toe Diniz perekonnalt, kui ta ei olnud nõus nendega arvestama, kui suuraktsionäridega.

Prosti meeskond on esimene F1 tiim, mis kokku varises, peale 1997 aastat, kui tegevuse lõpetas Lola.