Et võita Korsikal, on vaja kas suurepäraseid sõiduoskusi asfaldil või terasnärve — eelistatud on need juhid, kel on mõlemad omadused olemas.

Ees ootab 12 kiiruskatset kogupikkusega 341,8 kilomeetrit. Nädalavahetuseks ennustatud vihm teeb selle, niigi muutlike teeoludega ralli, osalejate jaoks veelgi raskemaks.

Citroen

Sebastian Loeb on endale MM tiitli kindlustanud ja võiks pingutada ka Prantsusmaa ralli võidu nimel. Citroeni boss, Guy Frequelin, on aga andnud tiimi sõitjatele korralduse, et kodurallil tuleb kindlustada ka esikoht tootjate arvestuses. Frequelini sõnum Loebile oli konkreetne: liigseid riske võtta ei tohi, võistlusel võib olla otsustav mõju sellele, kas Citroen naaseb 2007. aastal või mitte.

Duval on Saksamaa poodiumikoha järel veendunud, et suudab ka Korsikal lõpetada esikolmikus.

Ford

Prantsusmaa ralli on väga oluline ka Fordile — tegemist on sajanda ralliga, millel meeskond osaleb. Eelmisel aastal, Märtiniga roolis, see ralli ka võideti.

Gardemeister on Korsikal alati finišisse jõudnud. Oluliseimaks peab Gardemeister õnnestunud rehvivalikut.

Subaru

Jaapanis pettumuse läbi elanud Solberg on veendunud, et poodiumikoht on saavutatav — Pirelli/Subaru kombinatsioon on end asfaldil eriti heast küljest näidanud.

Kuna teise auto roolis on asfaldil väga kiiresti sõitev Stephane Sarrazin, siis loodab Subaru näha esikolmikukohtade pärast võistlemas mõlemat pilooti.

Peugeot

Selles, et pärast Jaapani ralli võitu on Grönholm osaline esikolmikusse pürgimisel, ei kahelda. Markko Märtinit asendav Nicolas Bernardi aga endale veel kõrgeid eesmärke ei sea — tema loodab end näidata järgmisel nädalavahetusel Hispaanias.

Mitsubishi

Kuigi meeskonna esisõitja on Rovanpera, on sel rallil meeskonna lootused Panizzil, kes on Korsikal varem kaks korda ka võitnud. Panizzi ise loodab, et tal õnnestub võidu pärast võistelda ka seekord.

Skoda

Ka Skoda paneb oma selle ralli põhilootused meeskonna teisele sõitjale, asfaldispets Alex Benguele. Monte Carlos üheksandaks jäänud ja Saksamaal katkestanud Bengue sõnul tunneb ta end Korsikal kõige paremini ja loodab ka meeskonnale punkte tuua.