Vormelitele ja sõiduautodele oli võistlus BMW Eesti Meistrivõistluste 5. etapiks ning Eesti Karikavõistluste 4. etapiks noorte arvestuses. Tsiklitele Eesti Lahtiste Meistrivõistluste ja karikaarvestuse 6. etapp, Balti Lahtiste Meistrivõistluste ja karikaarvestuse 5. etapp, Ida-Euroopa Karikavõistluste 5. etapp ja Est-Ring karikaarvestuse 6. etapp.

Klassid B-600 ja B-1200 startisid koos, esimeses arvestuses oli kiireim soomlane Jarno Parviainen, teises ukrainlane Andrei Onistrat.

Mootorratastel arvestuses 250/400 cm³ võidutses Aimo Heinonen Lembit Teesalu ees.

Supersport-600 võistlejad käisid rajal kaks korda, kuna esimese stardi katkestas vihm, kahe sõidu aegade liitmisel kiireim Juris Svarinskis. Kolmanda koha pälvis Joel Vides, kes sellega säilitas Balti meistrivõistluste liidrikoha. Enne viimaste etappi on Videse edu Svarinskise ees 15 punkti.

Mootorrataste klassis Superbike läks rajale 14 tsiklit. Enne Pärnu etappi Balti MV esikohta jaganud Hanno Velt kiirustas veidi stardiga ja sai kirja valelähte ning ajatrahvi 20 sekundit, mida tuli hakata tagasi sõitma. Kui läbitud oli pool võistlusmaad, oli Velt juba pikalt ees ja 10 sekundit tagasi sõitnud. Mõned ringi enne lõppu aga kukkus tõsiselt Venemaa esindaja Sergei Krapuhhin ning teised sõitjad olid sunnitud hoo maha võtma. Veldi lõpptulemuseks jäi neljas koht, kolmas koht jäi 2,3 ja esimene koht 8 sekundi kaugusele. Vaatamata sellele tõusis Velt Balti meistrivõistluste liidriks, Eesti meistriks tuli 6. kohaga lõpetanud Harly Mägi. Balti MV viimane etapp peetakse sellel nädalavahetusel Leedus.

Vormel Baltic arvestuses juhtis enne viimaste etappi 5 punktiga Urmas Uusneeme ees Erko Vallbaum. Pärnus võitis mõlemad sõidud Uusneem ja pälvis sellega Eesti meistritiitli, Vallbaum oli mõlemal korral kolmas ja temale hõbemedal, kolmas koht kuulub Jaak Piprale, kes esimeses sõidus oli neljas ja teises teine.

Seeriaautodel peeti kaks võistlusstarti. Mõlemas sõidus oli klassis Super 1600 kiireim Priit Pööbel, teine Margus Pihlak ja kolmas Roland Feodorov, klassis Gislaved Golf-1600 võidutses Urmas Kitsing. Üle tüki aja oli taas rajal Jaak Maaten, kes teises sõidus pälvis teise koha.