Eesti pikimate traditsioonidega võidusõidule 43-ndale Kalevi Suursõidule registreerus sel aastal 37 võistlejat, esindatud olid Eesti , Soome ja Läti võidusõitjad. Päeva esimeses stardis olid koos B — 600 ja B — 1200 masinaklassid. Tihe rebimine käis Melvin Siniranna ja läti sõitja Janis Apstisi vahel. Kümneringilise võidukihutamise võitis publiku rõõmuks Sinirand, edu lõunanaabri ees oli vaid 0,2 sekundit. B — 600 arvestuses edestas soomlane Juha Nyyssönen meie Anti Leemetit.

Järgmist, 250-ne ja 125-ne klassi võidukihutamist ootasid paljud ringrajasõbrad, sest stardis ju legendaarne Lembit Teesalu, kes oli Pirita — Kose — Kloostrimetsa ringrajal juba 40-ndat korda. Paar esimest ringi oli meie tituleerituimal ringrajasõitjal pusimist soomlase Aimo Heinoneniga, kuid neljandaks ringiks oli Teesalu turvalise edu sisse sõitnud ja seejärel jäi vaid võit vormistada, edu finišilipu langedes oli edu soomlase ees 12,48 sekundit. Samas stardis oli ka kaks 125 masinaklassi esindajat, kiireim oli põhjanaaber Olli Väänänen, ainsana esindas noorteklassi 15-ne aastane Mihhail Bõstrov, kes ka õnnelikult finišilipu sai.

Päeva põnevaim heitlus oli loomulikult Superbike ja Supersport 600 võidukihutamisel. Superbike’del võttis soomlane Harri Maikola eelmisel aastal Hanno Veldilt rajarekordi ja pikka aega peeti aega 2,09 ületamatuks. Velt kummutas selle väite juba teisel ringil, kui sündis uus raja tipptulemust tähistav aeg 2.08,832. Sellest hetkest tegi Velt oma sõitu ja võttis ka kindla võidu, Maikola teine ja soomlane Raimo Kesseli kolmas. Superbike 600 arvestuses võitis Joel Vides Antti Jaaksoni ja Sulev Siiguri ees.

Külgvankreid oli laupäeval starti kogunenud 7, võidu võtsid Tarmo Tempel — Mati Savolainen. Teise kolmada koha saatuse otsustas 0,2 sekundit Erki Pärn — Renee Kütisaar kasuks Eero Pärn ning Tõnis Mägi ees.