Esmakordselt tuliuuel Mitsubishi Lancer Evo IX-l võistelnud tartlase sõnul jäi ta võistlusega rahule, samas märkis ta, et autoga harjumine võtab veel veidi aega, kirjutab motorsport.ee.

Klassis 4WD lõpetas teisel kohal Aho Ahu, kolmandal Marko Virkoja. Neljandal kohal lõpetanud Andres Kask kogus küll Virkojaga samapalju punkte, kuid parimaid vooruaegu kõrvutades oli Virkojal siiski väike edumaa.

2WD-Sport klassis võidutses Einar Laipaik, kes osales sprindil E9-masinaklassi kuuluval BMW-l. Teine ja kolmas koht kuulusid Arvo Ojapervele ja Kristo Puusepale.

2WD ERK klassis oli võitja Asso Ojandu, teine oli Tarmo Reineberk. Kolmanda koha punktid läksid taas jagamisele, parema vooruaja põhjal tuli kolmandaks Henri Franke Tauri Jaansoni ees.

2-liigas kindlustas endale kahe sõiduga esikoha Mario Karuse ning kolmandas voorus ei startinud. Alo Hintser lõpetas Vahur Erri ees teisena.

J16-klassis kuulusid kaks esimest kohta taas Elva ASK sõitjatele Sander Pärnale ja Martin Kangurile. Kolmandal kohal lõpetas Oliver Ojaperv.

Klassis J18 noppis esmakordselt võidu Martin Kiil, kes võitis esimese ja kolmanda sõiduvooru. Teisena lõpetas Tiit Rattasep, kolmanda koha pälvis Kaspar Koitla.

Ralli-veoautode klassi esikolmikusse kuulusid Helmut Uusmägi, Aare Müil ja Tiit Vanamölder.

Veoautode krossi-klassis oli seekord kaks võistlejat, kuid kumbki neist tulemust kirja ei saanud. Kalju Parker sõitis avavoorus teelt välja. Kuna Peeter Silde pidi sõitma samal autol, oli temagi sunnitud sõiduvoorus tulemuseta jääma.

Teises sõiduvoorus sõitis Parker välja samas kohas, kuid seekord teisele poole ja vastu elektriposti. Teele langenud posti tõttu peatati katse mõneks ajaks.