Sõitu teiselt kohalt alustanud Hamilton kerkis liidriks 12. ringil, kui ta kasutas ära tiimikaaslase Valtteri Bottase eksimuse ning möödus soomlasest. Suurt heitlust kahe Mercedese mehe vahel aga näha ei saanud, sest mõned ringid hiljem pidi Bottas tehniliste probleemide tõttu katkestama.

Hamilton seejärel enam liidrikohta ei loovutanud ja teenis karjääri 91. etapivõidu. Kümmekond ringi enne lõppu tegi asja põnevamaks Lando Norrise katkestamise tõttu rajale toodud turvaauto, kuid konkurendid Hamiltonile siiski vastu ei saanud. Ühtlasi tõusis Hamilton ühele pulgale Michael Schumacherile. Seitsmekordne maailmameister võitis karjääri jooksul just 91 etappi.

Teise koha teenis Red Bulli äss Max Verstappen, kes kaotas lõpuks võitjale 4,4 sekundiga. Kolmanda koha pälvis Daniel Ricciardo, kes oli viimati poodiumil 2018. aasta Monaco etapil, mille ta võitis. Renault'ga polnud mees veel autasustamisele pääsenud. Esikuuikusse mahtusid veel Sergio Perez (Racing Point), Carlos Sainz juunior (McLaren) ja Pierre Gasly (AlphaTauri).

Lisaks Bottasele pidid tehniliste probleemide tõttu katkestama ka Lando Norris (McLaren), Esteban Ocon (Renault) ja Alexander Albon (Red Bull). George Russelli (Williams) jaoks lõppes sõit pärast kokkupõrget Räikköneniga. Soomlasele määrati selle eest ka 10-sekundiline karistus. Rekordilist 323. korda F1-s startinud soomlane sai lõpuks 12. koha.

ENNE SÕITU:

Eilse kvalifikatsiooni võitis soomlane Valtteri Bottas (Mercedes).

Soomlane edestas 0,256 sekundiga tiimikaaslast Lewis Hamiltoni. Kolmanda koha hõivas Red Bulli sõitja Max Verstappen, kes jäi napilt Mercedese meestele alla. Bottasest oli ta aeglasem vaid 0,293 sekundi võrra. Hollandlase kõrval stardib mõnevõrra üllatuslikult Ferrari äss Charles Leclerc. Tiimikaaslane Sebastian Vettel saab lähte 11. positsioonilt.

Kolmanda stardirea hõivasid Alexander Albon (Red Bull) ja Daniel Ricciardo (Renault). Esikümnesse mahtusid kvalifikatsioonis veel Esteban Ocon (Renault), Lando Norris (McLaren), Sergio Perez (Racing Point) ja Carlos Sainz jr. (McLaren).

Haigestunud Lance Strolli asemel ootamatult võimaluse saanud Nico Hülkenberg sai kvalifikatsioonis 20. koha ning alustab sõitu viimaselt positsioonilt.

Tänane etapp on ajalooline soomlase Kimi Räikköneni jaoks, kellest saab tänasega F1-sarja kõige kogenum sõitja. Nimelt on Eifeli GP "jäämehele" tema karjääri 323. etapp. Seni jagas ta 322 sõiduga esikohta legendaarse brasiillase Rubens Barrichelloga. Alfa Romeo sõitja alustab sõitu 19. kohalt.