Hamilton möödus stardis meeskonnakaaslasest Valtteri Bottasest ning püsis kogu sõidu liidripositsioonil. Bottas lõpetas teisena, kaotades britile 6,5 sekundiga. Viimasena mahtus poodiumile Ferrari piloot Sebastian Vettel, kes jäi Hamiltonist 13,7 sekundi kaugusele.

Stardis möödus küll Vettelist Leclerc, ent tiimikorralduste tõttu pidi noor Monaco sõitja kümmekond ringi hiljem oma positsiooni loovutama sakslasele. Lõpuks saavutas Leclerc viienda koha, esimesena jäi poodiumita Max Verstappen (Red Bull). Esikuuikusse mahtus veel Verstappeni meeskonnakaaslane Gasly.

Esikümnesse mahtusid veel Daniel Ricciardo (Renault), Sergio Perez (Racing Point BWT), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) ja Alexander Albion (Toro Rosso). Kiireima ringiajaga teenis lisapunkti Pierre Gasly.

Mercedese jaoks on uus hooaeg alanud suurepäraselt, kui kolme etapiga on kirjas kolm kaksikvõitu. Viimati sai sellise saavutusega hakkama Williams aastal 1992.

Hamilton tõusis Hiina etapi järel liidriks, olles kolme etapiga kogunud 68 punkti, Bottasel on teisena 62 punkti. Kolmandat kohta hoiab 39 silmaga Verstappen.

Järgmine etapp sõidetakse 28. aprillil Aserbaidžaanis.

Enne sõitu:

Esireast alustavad sõitu Mercedese piloodid Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton. Kolmandalt ja neljandalt kohalt stardivad Ferrari sõitjad Sebastian Vettel ja Charles Leclerc.

Kvalifikatsioonis mahtusid esikuuikusse veel Red Bullis sõitvad Max Verstappen ja Pierre Gasly.

Hiina etapi eel hoiab MM-sarjas liidrikohta kahe etapiga 44 punkti kogunud Bottas, kes edestab ühe silmaga meeskonnakaaslast Hamiltoni. Kolmas on Verstappen, kes omakorda ühe punktiga on eespool Leclercist.

Hiina GP algab Eesti aja järgi kell 9.10. Delfi vahendab sündmusi tekstipõhise otseblogi kaudu.